Betaalmethoden

Algemeen
U betaalt bij het maken van de boeking uitsluitend direct een bedrag van € 9,50 aan reserveringskosten. Voor bepaalde aanbiedingen wordt een volledige vooruitbetaling gevraagd. Dit staat dan tijdens het boekingsproces duidelijk vermeld. Alle betalingen worden verwerkt in een beveiligde omgeving door onze partner Buckaroo Online Payment Services.

U kiest zelf één van de volgende veilige betaalmethoden tijdens het boekingsproces op onze website.

iDEAL
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde betaalomgeving op internet, met de specifieke beveiligingsmethoden van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. iDEAL werkt alleen voor klanten met een Nederlandse bankrekening.

Creditcards
Wij accepteren creditcardbetalingen van Visa en MasterCard.

PayPal
Met PayPal kan iedereen met een e-mailadres veilig online betalingen verzenden en ontvangen via zijn of haar creditcard of bankrekening. Ook zonder PayPal account is het mogelijk betalingen via PayPal te verrichten. Dit kan met een Visa- of Mastercard creditcard.

Bankoverschrijving

Heeft u geen creditcard of bankrekening die geschikt is voor iDEAL of PayPal, dan kunt u ook via een bankoverschrijving betalen. In dat geval ontvangt u naast de boekingsbevestiging een mail met betaalinstructies.

Eenmalige machtiging/incasso
Kies voor optimaal betaalgemak met een eenmalige incasso. U vult uw rekeningnummer in en geeft ons toestemming om eenmalig het direct te betalen bedrag van uw rekening af te schrijven. Eenmalige machtiging/incasso werkt alleen voor klanten met een Nederlandse bankrekening.

Cadeaubon van Goedverblijf.nl
Indien u over een cadeaubon van Goedverblijf.nl beschikt kiest u als betaalwijze voor de optie 'Cadeaubon' en vervolgens vult u het het unieke nummer van de bon in. U wordt tijdens het bestelproces automatisch doorgeleid naar de beveiligde betaalomgeving van Buckaroo Online Payment Services. Indien het totaalbedrag hoger is dan het saldo van uw cadeaukaart dan is het mogelijk om het restbedrag via iDEAL te betalen. Nadat de betaling is voldaan ontvangt u een boekingsbevestiging. Met deze bevestiging kunt u inchecken bij het hotel. U hoeft de cadeaubon niet af te geven.