Beleef avonturen in Avonturenpark Hellendoorn

Beleef avonturen in Avonturenpark Hellendoorn

Ga naar een echt familiepretpark gelegen in Hellendoorn. Waarbij de afstanden tussen de attracties klein zijn en de wachtrijen lekker kort. Een ideaal pretpark voor het hele gezin. Geniet van alle leuke attracties en shows.


Voor de echte durfal
Stap in de Tornado, ga 25 meter de hoogte in en ervaar een snelheid van meer dan 70 km/u, ga door een looping en een kurkentrekker. Of neem in rit door het riool in de Rioolrat, een overdekte achtbaan. Ervaar de riolen onder Parijs met een snelheid van 45 km/u. Voor mensen die van duizeligheid houden is een rit in de Montezuma’s Revenge een aanrader, met deze topspin komt u tot een hoogte van 12 meter en maakt u vele koprollen.

Echte familieattracties

In Attractiepark Hellendoorn zijn er attracties voor de hele familie. Maak een rit in de zweefmolen of ga in het schommelschip. Maak ook een ritje in de Donderstenen waar iedereen van het gezin in kan, de kleintjes onder begeleiding van een volwassenen. Ook voor de allerkleinste zijn er attracties zoals een reuzenrad, rondrit, draaimolen, glijbanen en een monorail waarbij u een deel van het park verkent op hoogte.

Aquaventura


In de zomermaanden is er naast het Avonturenpark een Aquaventura slidepark geopend in Avonturenpark Hellendoorn. Een waterpark van 5000m2 met 11 spectaculaire waterglijbanen, voor jong en oud is er een glijbaan. U kunt uw dag bij het attractiepark uitbreiden met een bezoek aan Aquaventura slidepark. Het slidepark is geopend vanaf 2 juni t/m 13 september, bij slechte weersomstandigheden kan het waterpark gesloten zijn.

Hapje eten in het park


Er zijn in het park verschillende plekken waar u kunt genieten van een hamburger of frikandelmenu, een makkelijk tussendoortje om vervolgens weer gauw de attracties te bezoeken. Wilt u liever uitgebreid eten? Dit kan ook bij het Avonturenpark. Een uur voor sluitingstijd kunt u aanschuiven bij een ALL-YOU-CAN-EAT avondbuffet. Hier kunt u een uur lang genieten van soep, salades, schnitzel, saté, pasta, frites en vele bijgerechten.

Hotelarrangement bij Goedverblijf.nl

Een paar dagen in de buurt van Hellendoorn overnachten? Bekijk dan Landgoed De Uitkijk voor interessante hotelarrangementen en geniet van Avonturenpark Hellendoorn en De Sallandse Heuvelrug. Vanuit dit hotel kunt u ook wandel- en fietsroutes starten, over de heidevelden van de Sallandse Heuvelrug.

    

Hotel Parkzicht
Ontdek Gelderland!

Gerelateerde berichten

 

Reacties 1

Gast - Sarah op dinsdag 30 mei 2017 08:32

Nog nooit van avonturenpark hellendoorn gehoord! Wat maf, het ziet er geweldig uit.

Nog nooit van avonturenpark hellendoorn gehoord! Wat maf, het ziet er geweldig uit.
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
zondag 04 juni 2023
Indien u zich wenst te registreren vul dan aub. de velden voor gebruikersnaam en naam in.