Heerlijk ontspannen op de Wellnessboot in Mill!

wellness-boot-in-noord-brabant Heerlijk ontspannen op de Wellnessboot in Mill!

Niemand wil in de boot genomen worden, behalve op de Vitae Wellnessboot in Mill. Daar zegt elk mens met gezond verstand en behoefte aan maximaal genieten ongetwijfeld meteen ja tegen. Een verblijf op het prachtige jacht is een schot in de roos. ‘One hundred and eighty’, in dartstermen. Ofwel een topscore! Mis het niet!

Uniek Wellness Resort

De Vitae Wellnessboot is een uniek wellnessresort in Nederland met vele sauna- en wellnessfaciliteiten, die zorgen voor een onvergetelijke welzijns- en fitnesservaring. Belangrijk voor elk mens, ongeacht zijn of haar leeftijd. Na een verblijf op de Wellnessboot voelt iedereen zich als herboren. Lichamelijk en geestelijk helemaal in balans. Op het luxe jacht in het Noord-Brabantse Mill kun je het allemaal meemaken. Het moderne wellness bedrijf ziet er keurig uit, is smaakvol ingericht en biedt de meest veelzijdige activiteiten ter ontspanning, maar ook ter vermaak. Pure verwennerij zou je het kunnen noemen, dat elk mens op z’n tijd goed kan gebruiken. Even bijtanken om de hectiek van alle dag (weer) het hoofd te kunnen bieden. Op een meer dan aangename manier ontstressen.

Belevenisprogramma

Dat kan bij uitstek op de Wellnessboot, waar je naast het gebruik van alle sauna- en wellnessfaciliteiten ook gebruik kunt maken van een uitgebreid belevenisprogramma. Dit programma bestaat uit verschillende rituelen, zoals opgietingen, floatation of een klankschalensessie, die in verschillende faciliteiten van de Wellnessboot plaatsvinden.

City Resort Hotel in Mill

Het verblijf op de Vitae Wellnessboot geeft de bezoeker een weldadig gevoel van luxe en ontspanning. Heerlijk om dat zo lang mogelijk vast te houden en dat kan met een overnachting in het bijbehorende hotel naast de Wellnessboot, het City Resort Hotel Mill. Ook hier ontbreekt het de gasten aan niets en staat alles in het teken van ontspanning, luxe en comfort.

Land van Mill

En dat alles in de bosrijke omgeving van Mill. Een pittoresk dorp in het altijd gezellige Noord-Brabant. De provincie heeft met name veel te bieden op het gebied van natuur en cultuur, maar kent ook prachtige winkelsteden als Breda of Den Bosch. Mill is klein, maar fijn. Het land van Mill geniet vooral bekendheid door de Slag bij Mill en het Kasteel Aldendriel. Dit kasteel is een van de bezienswaardigheden in het dorp. Het is een middeleeuws kasteel, daterend uit 1477. Bijzonder zijn vooral de grachten, waardoor de verschillende burchten van het kasteel omringd worden. Zeer de moeite waard om er eens te gaan kijken. Heel bezienswaardig in het dorp zijn onder andere ook molen De Korenbloem en de kapel Maria ten Hove. Fraaie monumenten, die het nodige vertellen over de roemrijke historie van de streek. Ook dat is genieten.

Nee, niemand wil in de boot genomen worden, behalve op de Vitae Wellnessboot in Mill. Kom aan boord en wees verzekerd van een behouden ‘vaart’. Het City Resort Hotel Mill heeft er een prachtig wellness arrangement voor. Het arrangement is onthaasten in combinatie met ongecompliceerd genieten. Dat wil toch iedereen, laten we wel zijn!

Mooie fiets- en wandelroutes in Nederland!
De leuke uitjes in Zuid-Holland!