Hotel het Raedthuys

Markt 2, 4695 CE, Sint-Maartensdijk, Zeeland, Nederland

Zeer god

75 beoordelingen

7,9

Hotel het Raedthuys in Zeeland, Sint Maartensdijk op het eiland Tholen, biedt luxe en stijl in een schilderachtige omgeving met volop watersportmogelijkheden. Het viersterren hotel in Zeeland is uniek gelegen in de Zuidwestelijke Delta, vlakbij Nationaal Park Oosterschelde, op een steenworp afstand van Bergen op Zoom en met gemakkelijk aan te rijden wereldsteden als Antwerpen en Rotterdam. Het Raedthuys, gesitueerd in het voormalige gemeentehuis van Sint Maartensdijk, straalt een en al nostalgie uit. In het hele pand zijn er kunstschatten te bewonderen, met onder andere meubilair en schilderijen uit de zestiende en de zeventiende eeuw.

Op Tholen kan men heerlijk flaneren langs het water of in de polder. Wellicht nog mooier dan wandelend, is het ontdekken van Tholen op de fiets. Het is fantastisch om al fietsend de sfeer van de schilderachtige stadjes en de pittoreske dorpjes te ontdekken. Tholen kenmerkt zich door rust, ruimte en natuur. Door het panoramische landschap wordt men getrakteerd op schitterende vergezichten met aan de horizon akkerlanden die overlopen in natuurgebieden.
Het grootste Nationaal Park De Oosterschelde is schoon en heeft prachtige flora en fauna. Zeeland heeft de mooiste wateren van Nederland, die ook nog eens in de voor- en achtertuin van alle Zeeuwen gesitueerd zijn. Onze Zuiderburen, maar ook de meeste landgenoten zijn nog onbekend met het feit dat er vele zeehonden en bruinvissen in de Oosterschelde zwemmen. Via fraaie fiets- en wandelroutes kan men kennis maken met goed bewaarde geheimen van de natuur.

Hotel Het Raedthuys is een fraaie mix van historie en moderne faciliteiten. Enerzijds het prachtige monumentale pand met onder andere historische vergaderruimtes, zoals de oude raadzaal en burgemeesterskamer. Anderzijds een wellness voor privé gebruik en natuurlijk overal gratis WiFi. Het voormalige gemeentehuis van Sint-Maartensdijk voorziet in 29 comfortabele hotelkamers en -appartementen. Alle kamers in het gedeelte van Het Raedthuys uit 1628 beschikken over een authentiek ontwerp en hebben elk een Koninklijke naam, geheel in de geest van de vorstelijke entourage. De hotelkamers en hotelappartementen die zijn gemaakt in het jaren tachtig gedeelte van Het Raedthuys zijn modern en zeer ruim opgezet. De (niet-rokers) kamers zijn verdeeld in
Small Classic kamers, Small Standard kamers, Deluxe Classic kamers, Superior Deluxe kamers, Hotelappartementen en twee bijzondere Jacuzzi Suites. Alle kamers en appartementen zijn uitgerust met de modernste faciliteiten en comfort.

In "Onze Huyskamer" en de binnentuin kunt u terecht voor een lekker ontbijt, lunch, High tea/coffee/beer/wine. Het ontbijt wordt geserveerd tussen 08.00 en 10.00 uur. De lunch van 12.00 tot 17.00 uur. Gedurende de dag kunt u in Onze Huyskamer heerlijk ontspannen onder het genot van een kopje koffie of thee met huisgemaakt gebak of een hapje en drankje.

In de wijnkelder zijn de wijnen van Het Raedthuys opgeslagen. Geniet van de heerlijkste wijnen in een prachtige ambiance.
Moe maar voldaan is het aan het eind van de dag heerlijk ontspannen in de binnentuin onder het genot van een drankje uit de wijnkelder. Daarnaast biedt de prachtige Wellness & Beauty de mogelijkheid om lichaam en geest echt tot rust te laten komen.
Indien u met de auto naar het hotel komt, dan kunt u vlak naast het hotel parkeren. Komt u met het openbaar vervoer, dan is er een bushalte op ongeveer 500 meter afstand van het hotel.

In de nabije omgeving van het hotel liggen interessante dorpjes als Scherpenisse, Poortvliet, Stavenisse, St.-Annaland, Tholen en Oud-Vossemeer. Ook de iets verder gelegen steden als Antwerpen, Bergen op Zoom, Roosendaal, Goes, Middelburg,
Zierikzee en Veere zijn trekpleisters op het gebied van cultuurhistorie, natuur en toerisme. En natuurlijk mag een bezoek aan de wereldberoemde Deltawerken niet ontbreken.

minder
Hotel het Raedthuys in Zeeland, Sint Maartensdijk op het eiland Tholen, biedt luxe en stijl in een schilderachtige omgeving met volop watersportmogelijkheden. Het viersterren hotel in Zeeland is uniek gelegen in de Zuidwestelijke Delta, vlakbij Nationaal Park Oosterschelde, op een steenworp afstand van Bergen op Zoom en met gemakkelijk aan te rijden wereldsteden als Antwerpen en Rotterdam. Het Raedthuys, gesitueerd in het voormalige gemeentehuis van Sint Maartensdijk, straalt een en... Lees meer

Beoordeling van Hotel het Raedthuys

7,9

Algemene waardering

8,1

Ligging

7,6

Service

8,3

Verhouding prijs/kwaliteit

8,0

Eten

8,0

Kamers

7,7

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Hotel het Raedthuys.

vrijdag 19 april 2024 : Aantal nachten:1, Personen:2
 

Algemene informatie

 Inchecken

vanaf 15:00 uur

 Uitchecken

tot 11:00 uur

 Verblijfsbelasting

€ 1,00 p.p.p.n

 Aantal kamers

29

 Parkeren

Parkeergelegenheid beschikbaar (gratis)

 WiFi

WiFi beschikbaar (gratis)

 Huisdieren

Huisdieren welkom € 17,50

 Mindervaliden

Aangepaste kamers beschikbaar

 Openbaar vervoer

Bereikbaar per openbaar vervoer

Betalingsmogelijkheden in het hotel

Contant, Pin, Credit Card

 Annuleringsvoorwaarden

Op alle reserveringen zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) van toepassing. Gratis annuleren tot 1 dag voor aankomst. Voor groepsboekingen vanaf 10 personen gelden andere condities.

 Kinderen


Faciliteiten

Algemeen
  • Draadloos Internet
Activiteiten en sport
  • Fitness
Wellness
  • Sauna
  • Turks stoombad
Fietsen
  • Fietsenstalling
  • Fietsverhuur
Eten en drinken
  • Bar
  • Restaurant
  • Terras
Parkeergelegenheid
  • Gratis parkeren
  • Gratis parkeren op eigen terrein

Amenities

 Parkeren

Parkeergelegenheid beschikbaar (gratis)

 WiFi

WiFi beschikbaar (gratis)

 Huisdieren

Huisdieren welkom € 17,50

 Mindervaliden

Aangepaste kamers beschikbaar

 Openbaar vervoer

Bereikbaar per openbaar vervoer

 Betalingsmogelijkheden in het hotel

Contant, Pin, Credit Card

Show all amenities

Beoordeling van Hotel het Raedthuys

7,9

Algemene waardering

8,1

Ligging

7,6

Service

8,3

Verhouding prijs/kwaliteit

8,0

Eten

8,0

Kamers

7,7

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Hotel het Raedthuys.

Bezienswaardigheden & attracties

Uw selectie

vrijdag 19 april 2024

Hotels in de buurt

Hotel Wemeldinge
Zeeland, Wemeldinge
Resort Land & Zee
Zeeland, Scharendijke
Grand Hotel Ter Duin
Zeeland, Burgh-Haamstede
Badhotel Renesse
Zeeland, Renesse