Dagje skiën in SnowWorld Landgraaf

Dagje skiën in SnowWorld Landgraaf

Geen tijd om een week op wintersport te gaan? Ga dan naar SnowWorld Landgraaf! Skiën, snowboarden en natuurlijk Après-skiën. Met jaarlijks 750.000 bezoekers was SnowWorld in 2015 de best bezochte dagattractie in de provincie Limburg.


Skiën

SnowWorld Landgraaf is de grootste skihal van Europa, u heeft keuze uit vijf pistes. Er zijn zeven liften en een 6-persoons stoeltjeslift, daarnaast is SnowWorld Landgraaf de enige indoor FIS Rennstrecke ter wereld. Met jaarlijks 750.000 bezoekers was SnowWorld in 2015 de best bezochte dagattractie in de provincie Limburg. Naast de vijf pistes is er ook nog een pas vernieuwd Funpark met verschillende objecten waarover je kan springen of overheen kan glijden. In de overdekte skihal is het -5 graden, het dragen van warme kleding is zeker een aanrader, en handschoenen zijn verplicht om te dragen. Ga tijdens of na het skiën een gezellige borrel drinken in de Berghütte op de piste of in één van de andere gezellige barretjes. Of ga een heerlijk hapje eten in een van de verschillende restaurantjes om vervolgens met een volle maag weer de piste af te gaan. Tijdens de zomermaanden kunt u genieten van een heerlijke barbecue. Bij Goedverblijf.nl kunt u een arrangement boeken waarbij u kunt skiën en na de tijd heerlijk barbecueën op het zonovergoten terras.

Klimmen in het grootste klimpark

Naast de skibaan heeft SnowWorld ook een klimpark. Het klimpark is het grootste van Europa, met 34 Noorse boomstammen kunt u kiezen uit zes verschillende routes. De routes verschillen van moeilijkheid, u beklimt het parcours op een hoogte tussen de 8 en 12 meter. Klim via touwen en ladders over de obstakels. Wanneer u boven bent kunt u via een zipline met 50 km/u naar beneden glijden. Naast de zipline is er ook nog een Alpine Coaster, deze rodelbaan gaat dwars door het klimpark naar beneden. Scheer naar beneden met een snelheid tot 45 km/u en ga door de 360˚ bocht op 10 meter hoogte.

Hotelarrangement bij Goedverblijf.nl

Een paar dagen in de buurt van Landgraaf overnachten? Bekijk dan Hotel SnowWorld Landgraaf voor interessante hotelarrangementen en geniet van SnowWorld Landgraaf en de omgeving van Limburg.

    

Het Witte Goud
De Keukenhof

Gerelateerde berichten

 

Reacties

Nog geen reacties
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
donderdag 07 december 2023
Indien u zich wenst te registreren vul dan aub. de velden voor gebruikersnaam en naam in.