De Efteling hotel aanbiedingen

efteling-hotel-aanbiedingen

Ga naar het grootste attractiepark van Nederland en kom terecht in een wereld waar sprookjes bestaan. Voor iedereen zijn er leuke attracties: voor de allerkleinste, de hele familie of de echte waaghalzen. Ontdek het zelf en ga naar de Efteling. Verblijf in een hotel in de buurt zodat u langer kunt genieten! Bekijk de verschillende Efteling hotel aanbiedingen op Goedverblijf.nl.

De achtbanen

Voor echte waaghalzen zijn er verschillende achtbanen te ontdekken in de Efteling. Neem een ritje in de Python en kronkel door de loopings en kurkentrekkers, of in Joris de Draak een houten achtbaan van meer dan 800 meter lang. Naast deze oude bekende zijn er ook twee nieuwe achtbanen: de Vliegende Hollander en de in 2015 geopende Baron 1898! In de Baron 1898 komt u terecht in een Nederlandse goudmijn, waar u in afdaalt. Maak vanaf 37.5 meter hoogte een vrije val recht naar beneden de mijn in en probeer gauw het goud te bemachtigen voordat de Witte Wieven de boel saboteren. Naast deze spannende attracties heeft de Efteling nog meer attracties voor echte waaghalzen. Maak gebruik van één van de vele efteling hotel aanbiedingen van Goedverblijf.nl en ontdek de sprookjes van de Efteling.

Voor de hele familie en de allerkleinste

De hele familie kan genieten van verschillende attracties, maak een ritje de Droomvlucht en kom terecht in een wereld waar bosdieren tot leven komen. Loop samen met de hele familie door het Sprookjesbos tussen de reuzen en trollen. Of maak met de familie een boottocht over een wilde rivier, deze spannende wildwaterbaan brengt u langs verschillende stroomversnellingen. Naast deze attracties heeft de Efteling nog veel meer attracties voor de hele familie.

Efteling hotel aanbiedingen

Bekijk eens de Efteling hotel aanbiedingen van NH Waalwijk of Golden Tulip Hotel Zevenbergen. Hier kunt u heerlijk overnachten een paar dagen genieten van de Efteling. U kunt met de hele familie naar de Efteling gaan, geniet van alle attracties en kom terecht in een sprookjeswereld.

Boek nu snel één van de Efteling hotel aanbiedingen bij Goedverblijf.nl en laat u verrassen!
Op zoek naar een hotel in de buurt van de Efteling?

Bekijk dan de volgende hotels voor een passende Efteling hotel aanbieding.

Bekijk alle hotel aanbiedingen met het thema attractiepark op Goedverblijf.nl
Bekijk alle hotel aanbiedingen in Noord-Brabant.

Meer informatie – Efteling hotel aanbiedingen

Kijk snel voor alle Efteling hotel aanbiedingen op Goedverblijf.nl en boek één van de Efteling hotel aanbiedingen!
© 2016 Goedverblijf.nl over Efteling hotel aanbiedingen

efteling-hotel-aanbiedingen-goedverblijf