Ontdek het gezellige Noord-Brabant!

Ontdek het gezellige Noord-Brabant!

Verblijf in het altijd gezellige Noord-Brabant! De provincie heeft veel te bieden op het gebied van natuur en cultuur. Of snuffel rond in steden als Eindhoven, Den Bosch of Breda!

Nationaal Park De Biesbosch

Breng een bezoekje aan Nationaal Park De Biesbosch. Dit natuurgebied vindt u op de grens van Noord-Brabant en Zuid-Holland. Het gebied bestaat uit twee delen, de Brabantse Biesbosch en Hollandse Biesbosch. Mocht u langer dan een dag willen genieten van deze natuurpracht? Maak uw bezoek compleet met een verblijf bij Hotel Port of Moerdijk!

De Efteling

Bezoek de Efteling in Kaatsheuvel. Dit attractiepark is geschikt voor jong en oud. Wandel door het sprookjesbos of waag een ritje met de achtbaan! De Efteling is het gehele jaar geopend. Maak uw dag compleet door te overnachten bij 4-sterren hotel Golden Tulip Hotel Zevenbergen in het gelijknamige plaatsje.

Musea

Brengt u liever een bezoek aan één van de verscheidene musea? Het Philipsmuseum te Eindhoven laat u kennis maken met de wereld van Philips, van een kleine gloeilampenfabrikant tot een internationaal bedrijf.

Altijd al meer willen weten over Bavaria? Bezoek de Bavaria Brouwerij in Lieshout! In het museum komt u meer te weten over de familie Swinkels en reist u door de geschiedenis van de brouwerij. Tevens ervaart u hoe water en mout in bier verandert. Uiteraard mag u genieten van een Bavaria biertje aan het eind van de rondleiding én krijgt u als aandenken een Bavaria-glas mee.

Duik in de geschiedenis van Overloon in het Oorlogsmuseum Overloon. Het museum is tevens een monument voor de Slag om Overloon, deze vond plaats in het najaar van 1944. Het leven tijdens de oorlog wordt hier duidelijk weergeven, ook hoe het verzet te werk ging. Tevens wordt er aandacht besteed aan de vervolging van mensen maar ook aan D-Day en de bevrijding. Een bezoek aan dit museum is geschikt voor jong en oud.

Gek van DAF? Het DAF Museum gevestigd in een voormalig ijsfabriek/brouwerij. Hier kunt u sportwagens, vrachtwagens en personenwagens bewonderen. Geïnteresseerd in de geschiedenis van DAF? In de historiezaal komt u alles te weten over de historie van DAF. Ook dit museum is geschikt voor jong en oud.

Klein Costa Rica

Natuurliefhebbers kunnen zich een middag vermaken bij Klein Costa Rica te Someren. Het overdekte tropische vlindertuin bestaat uit ruim honderd soorten bomen en planten. Bewonder verscheidene dieren als exotische vlinders, reptielen, vogels en vissen. Spot de Pig Nosed Turtle in de tropische vijver of de felgekleurde papegaai, oftewel de lori!

Overnachten

Wanneer u een paar dagen wilt genieten van Brabantse gezelligheid is een verblijf bij één van de hotels waarmee Goedverblijf.nl samenwerkt een zekere aanrader. In het hart van de Peel is Hampshire Hotel - Fitland Helmond gevestigd. Geniet van de luxe en de rust in dit typische Fitland hotel te Helmond. Verblijft u liever in de buurt van 's-Hertogenbosch? Hampshire Hotel - Fitland Uden 'De Vrije Teugel' is de ideale uitvalsbasis voor uitstapjes naar Veghel, Oss en Den Bosch.

Nieuwsgierig naar wat Goedverblijf.nl nog meer te bieden heeft in Noord-Brabant? Neem dan gauw een kijkje bij Hotels in Noord-Brabant!

 

    

Bezoek de stad van de kaasmarkten!
Bezoek Het Nationale Park De Hoge Veluwe
 

Reacties

Nog geen reacties
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
vrijdag 19 augustus 2022
Indien u zich wenst te registreren vul dan aub. de velden voor gebruikersnaam en naam in.