Warning: Creating default object from empty value in /var/www/vhosts/goedverblijf.nl/development.goedverblijf.nl/components/com_jhotelreservation/classes/services/UserDataService.php on line 16
Medewerkster Afdeling reserveringen bij Goedverblijf.nl | Liefhebster van de zon, muziek, festivals en reisjes in binnen- en buitenland.

Bezoek de stad van de kaasmarkten!

Kom de levendige stad van de kaasmarkten verkennen! Alkmaar is één van de beste winkelsteden van Nederland maar heeft daarnaast nog veel meer te bieden!

Lees Meer
  2615 Hits
  0 reacties
2615 Hits
0 reacties

Ontdek het gezellige Noord-Brabant!

Verblijf in het altijd gezellige Noord-Brabant! De provincie heeft veel te bieden op het gebied van natuur en cultuur. Of snuffel rond in steden als Eindhoven, Den Bosch of Breda!

Lees Meer
  1704 Hits
  0 reacties
1704 Hits
0 reacties

Verken Arnhem!

Bezoek de hoofdstad van de provincie Gelderland, Arnhem! De stad aan de rivier de Nederrijn en de Sint-Jansbeek heeft zich na de Tweede Wereldoorlog groots ontwikkeld. Arnhem is centraal gelegen in Nederland, tevens ligt de stad aan de rand van de Veluwe. De stad kent een rijke historie en dit vindt u terug in verschillende bouwwerken.

Lees Meer
  1850 Hits
  0 reacties
1850 Hits
0 reacties

Geniet van Twentse gastvrijheid!

‘Oet de goaldn korenaam skeup God de Tweantenaarn en oet ’t kaf en d’restn, de leu oet ’t Westn.’

Lees Meer
  2682 Hits
  0 reacties
2682 Hits
0 reacties

Bezoek Valkenburg aan de Geul!

Breng een bezoek aan het Zuid-Limburgse Valkenburg aan de Geul! Dit toeristisch stadje heeft vele bezienswaardigheden.

Lees Meer
  3182 Hits
  1 reactie
3182 Hits
1 reactie

Kom tot rust op Texel

Lekker uitwaaien op het strand aan de Noordzee, de uitgestrekte duinen of een terrasje pakken in de badplaats De Koog. Texel heeft het allemaal! Dit eiland is gevormd door de zee, de wind en de mens. Het beschikt over verschillende natuurgebieden zoals de Slufter of de Fontijnsnol waar u heerlijk kunt wandelen en genieten van de heidevelden, duinmeertjes en diverse diersoorten. Maak kennis met andere leuke dorpen zoals Oudeschild, Den Hoorn of De Cocksdorp! Texel kunt u gemakkelijk per fiets of auto verkennen. De tocht met de veerboot vanuit Den Helder naar Texel duurt slechts 20 minuten.

Lees Meer
  2185 Hits
  0 reacties
2185 Hits
0 reacties

Bezoek Wildlands Adventure Zoo te Emmen!

Bezoek het nieuwe Wildlands Adventure Zoo in Emmen (opvolger van voormalig Dierenpark Emmen) en verken het park door middel van drie verschillende expedities! In dit nieuwe dierenpark hebben de dieren nog meer ruimte dan in het oude park! Het park is zo natuurlijk mogelijk ingericht zodat de verschillende dieren zich stuk voor stuk op hun gemak voelen.

Lees Meer
  3088 Hits
  0 reacties
3088 Hits
0 reacties

Het Witte Goud

We moeten nog even geduld hebben maar dan breekt het aspergeseizoen weer aan!
In ons land wordt deze groente sinds de negentiende eeuw op grotere schaal geteeld. Het gebied rond Bergen op Zoom is het oudste nog bestaande gebied. Sinds de Eerste Wereldoorlog is Noord-Limburg het belangrijkste gebied dat asperges produceert.  Tegenwoordig komt u ook aspergegebieden tegen in delen van Overijssel (Salland en Twente) en Groningen. Een groot deel van de in Nederland gekweekte asperges wordt geëxporteerd naar onze oosterburen.

Lees Meer
  2536 Hits
  0 reacties
2536 Hits
0 reacties

Maak kennis met Nationaal Park De Biesbosch!

Nederland bestaat uit vele prachtige natuurgebieden waaronder Nationaal Park De Biesbosch.
Dit natuurgebied ligt op de grens van Noord-Brabant en Zuid-Holland en bestaat uit twee delen, namelijk Brabantse Biesbosch en Hollandse Biesbosch. Het gebied kent ongeveer negenduizend hectare aan natuurlijke schoonheid.

Lees Meer
  3159 Hits
  0 reacties
3159 Hits
0 reacties

Hotel Parkzicht

Verblijf bij Hotel Parkzicht te Veendam! Dit gezellige familiehotel gelegen in het centrum van Veendam is een ideale uitvalsbasis als u er even tussenuit wilt.

Het hotel bestaat uit 47 kamers, onlangs geheel gerenoveerd, die zijn voorzien van een badkamer met bad of douche, een toilet, telefoon, een TV en gratis WiFi. De Comfortkamers beschikken tevens over airconditioning. Ook is er een lift aanwezig én u kunt uw auto gratis parkeren bij Hotel Parkzicht. Voor een diner kunt u aanschuiven in het restaurant van het hotel. De keuken bereidt diverse nationale en internationale gerechten. In het Grand Café kunt u een heerlijk kopje koffie nuttigen. Bij mooi weer kunt u op het terras genieten van een drankje.

Lees Meer
  2317 Hits
  0 reacties
2317 Hits
0 reacties

Ontdek Gelderland!

Wilt u graag er even tussenuit maar wel op Nederlandse bodem blijven? Ontdek dan vele gastvrije hotels in Gelderland!
De provincie staat bekend om de bekende steden Arnhem en Nijmegen, wat tevens de oudste stad van Nederland is. Verder kunt u volop van de natuur genieten in deze provincie! Zo bestaat Gelderland deels uit de Veluwe en de Betuwe.

Lees Meer
  2595 Hits
  1 reactie
2595 Hits
1 reactie

Wellness arrangementen

Bent u toe aan ontspanning en rust? Boek dan één van onze Wellness arrangementen en laat u verwennen!

Geniet van de sauna of geef u over aan een massage. Of komt u liever tot rust in een Turks stoombad? Goedverblijf.nl biedt verscheidene arrangementen aan.

Lees Meer
  1979 Hits
  0 reacties
1979 Hits
0 reacties

Verblijf in veelzijdig Overijssel!

Even een paar dagen weg in eigen land? Verblijf in het mooie Overijssel!
De provincie die wordt gekenmerkt door de Hanzesteden (waaronder Deventer, Zwolle en Kampen) en de rivieren de IJssel en de Overijsselse Vecht heeft veel te bieden.

Lees Meer
  2204 Hits
  0 reacties
2204 Hits
0 reacties

Hotels met zwembad

Welke hotels beschikken over een zwembad?

Goedverblijf.nl biedt hotelarrangementen bij hotels aan waar u tevens gebruik kunt maken van het zwembad!

Lees Meer
  4179 Hits
  1 reactie
4179 Hits
1 reactie

Hotelarrangementen zonder eenpersoonstoeslag

Zin om er even tussenuit te gaan maar u reist alleen of met een oneven aantal personen?


Goedverblijf.nl biedt arrangementen zonder eenpersoonstoeslag aan bij verschillende hotels in Nederland en Duitsland!

Het komt geregeld voor dat hotels niet beschikken over een eenpersoonskamer. Alleengaande gasten kunnen dan wel gebruik maken/verblijven in een tweepersoonskamer. Helaas moeten de kosten van het alleengebruik van de tweepersoonskamer wel gedekt worden. Dat is de reden waarom hotels om een toeslag vragen. Wij bij Goedverblijf.nl snappen dat gasten dit als vervelend kunnen ervaren. Daarom hebben we voor u hotels geselecteerd die arrangementen aanbieden zónder een toeslag voor alleengebruik te vragen. Wij werken met gemoedelijke hotels samen onder andere in het gastvrije Twente, Drenthe en net over de grens in Duitsland.

Lees Meer
  9352 Hits
  0 reacties
9352 Hits
0 reacties