Hotelarrangementen zonder eenpersoonstoeslag

Hotelarrangementen zonder eenpersoonstoeslag

Zin om er even tussenuit te gaan maar u reist alleen of met een oneven aantal personen?


Goedverblijf.nl biedt arrangementen zonder eenpersoonstoeslag aan bij verschillende hotels in Nederland en Duitsland!

Het komt geregeld voor dat hotels niet beschikken over een eenpersoonskamer. Alleengaande gasten kunnen dan wel gebruik maken/verblijven in een tweepersoonskamer. Helaas moeten de kosten van het alleengebruik van de tweepersoonskamer wel gedekt worden. Dat is de reden waarom hotels om een toeslag vragen. Wij bij Goedverblijf.nl snappen dat gasten dit als vervelend kunnen ervaren. Daarom hebben we voor u hotels geselecteerd die arrangementen aanbieden zónder een toeslag voor alleengebruik te vragen. Wij werken met gemoedelijke hotels samen onder andere in het gastvrije Twente, Drenthe en net over de grens in Duitsland.

Hotels zonder eenpersoonstoeslag

In Twente kunt u voordelig bij Hotel Tante Sien verblijven. Dit gezellige hotel is gelegen in Vasse en vanaf hier beginnen talloze fiets- en wandelroutes langs landgoederen, havezaten en watermolens. Net over de grens bij Ootmarsum vindt u a a title="Haus Brünemann""""Haus Brünemann</a>, een hotel gevestigd in het Duitse Neuenhaus. Doordat dit hotel in een heerlijke natuurlijke omgeving ligt is het de ideleuitvalbasis voor fietsers en wandelaars. In het bosrijke Westerbork vindt u <a title="Hotel Restaurant Ruyghe Venne." " ">"otel Restaurant Ruyghe Venne. Dit hotel is omgeven door prachtige natuurgebieden met uitgestrekte fiets- en wandelpaden, levendige dorpen en bezienswaardigheden! Verblijft u liever in Gelderland dan raden wij Hampshire Hotel - 't Hof van Gelre aan! Vanuit dit hotel stapt u zo op de fiets om de landelije omgeving te verkennen. Voor een dagje shoppen kunt u terecht in de nabij gelegen steden Zutphen of Deventer, of bezoek het gezellige centrum van Lochem! Bij deze hotels verblijft u, wanneer beschikbaar, in volwaardige eenpersoonskamers of bij gebrek aan deze kamers een tweepersoonskamer voor alleengebruik. Dit is per hotel verschillend.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de hotels? Neem dan een kijkje bij onze arrangementen zonder eenpersoonstoeslag.

Hotels met een geringe eenpersoonstoeslag

Naast hotels die geen toeslag van eenpersoonsbezetting hanteren zijn er ook aanbiedingen met een geringe eenpersoonstoeslag.

  • Bekijk onze a title="hoelarrangementen met een toeslag tot € 10 per nacht." " ">"otelarrangementen met een toeslag tot € 10 per nacht.
  • Bekijk onze a title="hoelarrangementen met een toeslag tot € 20 per nacht." " ">"otelarrangementen met een toeslag tot € 20 per nacht.

    

Hotels met zwembad
Ontdek sprookjes in de Efteling

Gerelateerde berichten

 

Reacties

Nog geen reacties
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
zondag 02 oktober 2022
Indien u zich wenst te registreren vul dan aub. de velden voor gebruikersnaam en naam in.